Últims entrenament abans de marxar a Noruega

Notícies 8 novembre 2018
DCIM100GOPRO

Els corredors del GRANUEC que estan dins dels programes de tecnificació dels diferents CETDIS, la Martina Krattli, la Mireia Vazquez i el Marc Vilalta al CETDI Val d’Aran i el Jan Isern al CETDI Arago, es troben actualmente entrenant a Masella just abans de marxar cap a Noruega.

La Martina Krattli, la Mireia Vazquez i el Marc Vilalta que actualment estan dins del CETDI Val d’Aran, juntament amb el Jan Isern que per la seva part està dins del CETDI Aragó, estan encarant els últims entrenaments de pretemporada a l’estació d’esquí de Masella. Els dos centres de tecnificació estan compartint entrenaments just abans de marxar cap a Noruega on seguiran treballant de cara a la temporada que ja comença i on faran les primeres curses de l’hivern.

Els dos grups tenien previst una sortida a Saas Fee, Suïssa, per aquestes dates però a causa de les males condicions meteorològiques previstes als Alps i tenint en compte que l’estació ceretana de Masella ja està oberta des del dia 1 de novembre, han decidit canviar el programa i quedar-se a casa entrenant.