POST-NADAL

Mini-alevins 5 gener 2018

Ja hem acabat els entrenaments de Nadal, vam començar el dia 23 de Desembre fins els dia 7 de Gener.

Han estat amb nosaltres entrenant un total de 19 nens entre tots els dies. El dia 30 de desembre va ser el dia amb més èxit de tots, és per això que vam aprofitar per fer el tió. El vam estar buscant per l’estació, aquest ens va anar deixant diferents pistes i proves (vam ballar i cantar..) que ens van ajudar a trobar on s’havia amagat el tió. I sabeu on el vam trobar? Amagat entre les bosses de botes! Vam cantar unes cançons de nadal i després vam fer cagar el tió. Resulta que ho vam fer tant i tant bé que ens va sortir una dessuadora del club per cada nen i nena, i a més, una bossa de llaminadures per cada un!

El dia 28 de Desembre es va anular el entrenament de mini-alevins i pingüins perquè a Granvalira feia molt mal temps. Però sabeu que vam fer? Vam aprofitar el dia fent una activitat a Llívia, al Parc de Sant Guillem. Vam jugar al joc de mocador, i com que va nevar molt, també vam construir un ninot de neu i vam fer guerra de neu. I ens vam tirar amb la tirolina del parc!

Ara ja tornem a la rutina, tornem a l’escola, però ens veiem el següent cap de setmana per seguir entrenant amb moltes ganes i energia!

Esperem que aquest any us hagueu portat bé i els reis us hagin portat moltes coses!

img_1639 img_1640 img_1641

PARC SANT GUILLEM, LLÍVIA

img_1653 img_1654

FEM NEU VERGE!

 img_1696 img_1699

CAGUEM EL TIÓ!

img_1694

EL TIÓ ENS PORTA DESSUADORES DEL CLUB DE TOTS COLORS!

img_1710 img_1711 img_1814 

 

 

GRANUEC, UE!

GRANUEC, UE!

GRANUEC, UE! UE! UE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *