Informació 6-7-8 Desembre 2014 LLEURE GRANUEC

Lleure 4 desembre 2014

Bon vespre i benviguts a la nova temporada 14.15 GRANUEC grup de lleure.

Com ja sabeu la comunicació del grup serà via la web del club apartat LLEURE, http://www.granuec.org/lleure/ cada setmana els dimecres penjarem allà tota la informació necessària pel cap de setmana. És molt important que cada setmana mireu la web per saber on, quan i què farem. El grup de whatsapp el farem servir per informacions puntuals. També podeu enviar emails a granuecm@gmail.com.

MOLT IMPORTANT: Tots els integrants del grup han d’haver enviat l’autorització granuec 14-15 i el codi de conducta granuec firmat via email del club. info@granuec.org. Aquells integrants del grup que vulguin participar en alguna de les curses del circuit d’alevins (nascuts del 2006 fins al 2003) o interclubs (nascuts a partir del 2002), han de tenir la llicència catalana activada.

EQUIPACIONS: totes les equipacions han d’estar marcades amb el nom i el logo GRANUEC.
MATERIAL: tot el material: botes, esquis, pals, casc… ha de portar el nom del corredor i l’adhesiu del GRANUEC o escrit GRANUEC amb retolador permanent.
Ens veiem dissabte a les 8:45 amb els esquis posats en el costa rodona. Preguem puntualitat, ja que aquest any hi ha integrants del grup que hem d’anar a recollir al Grau Roig, i això afegeix una mica de complexitat a l’arrancada de les sessions d’entrenament. Per tant, com més puntuals siguem tots, més ho agilitzarem.
NO PORTEU SKIS NOUS! (la resta de material sí, però els esquis no, tot i que evidentment han d’estar en bon estat i amb bons cantells!)
salutacions i molta neu

Xavier Corrales
Alba Vazquez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *