Campionats d’Espanya ciutadans

img-20180306-wa0014

Els darrers dies 3 i 4 de març es va celebrar el XXII Top Caei a l’estació de Baqueira Beret coincidint amb el campionat d’Espanya en la categoria de ciutadans, en les disciplines tècniques de gegant i eslàlom. També van ser les primeres proves puntuables per a la copa d’Espanya de ciutadans, després de la cancelació del trofeu Fransesc Viladomat, i puntuables per a la CIT Arnold Lunn World Cup (CITWC).

El GRANUEC va tenir una bona partcicipació amb un total de 9 corredors, Joan Berney, Guillem Solé, Pol Aguila, Jan Isern, Gorka Vinuesa, Marta Jimenez, Isabel Fernandez, Ivet Valencia i Sofia Sastre. Amb un total de dos podis.

El dissabte es va disputar la prova de gegant amb dos manigues exigents de més d’un minut, en la categoria femenina la Marta Jimenez va aconseguir posicionar-se en la 3a posició absoluta i 1a ciutadana després de la primera maniga, tot i que un error la va deixar fora de la competició a la segona maniga. Només la Ivet Valencia va aconseguir puntuar, 14 punts per a la copa Espanya.

Amb els nois tot i no aconseguir estar entre les medalles, el Joan Berney, Jan Isern i Guillem Solé van fer un gran resultat amb un 4t, 5è i 6è lloc respectivament que els deixava a tocar del podi i que feia rebaixar els punts fis del Joan (81.77) i del Jan (107.55).

Pel que fa al slalom del diumenge van ser dues de les nostres noies les que van finalitzar el slalom i van puntuar per a la copa espanya de ciutadans, la Isa Fernandez amb 24 punts i la Sofia Sastre amb 13 punts. Malauradament, hem de lamentar una forta lesió a la mà de la Marta Jimenez que la deixa fora de competició per la resta de la temporada després de una molt bona feina que ha realitzat durant tot l’any.

Finalment van arribar les medalles al slalom masculí després d’una pista també molt exigent amb condicions irregulars. L’or va ser per al Pol Aguila i el bronze de Joan berney, El Jan Isern es va quedar ben aprop amb la seva 4a posició, tot i que tots tres van aconseguir baixar els punts fis 72.78 punts, 88.90 punts i 94.39 punts respectivament, Tambe van sumar més punts per a la copa Espanya cit que deixa al Joan amb la segona posició provisional i al pol i el jan 4t i 5è respectivament.screenshot_20180306-135847

Per tots son resultats que ens donen una gran motivació per encarar l’últim mes on trobem les competicions més importants i on esperem assolir uns grans resultats.

Inici temporada pels juvenils

Atletes Informació Juvenils 23 gener 2018

Els juvenils han començat la temporada amb tres blocs de curses importants, el primer va ser a Itàlia a l’estació Chiesa in Valmalenco on els corredors Joan Berney, Pol Aguilà i Guillem Solé van correr en 4 gegants FIS, 2 en la categoria Junior (NJR) i dos més en la categoria ciutadans (CIT), curses que ens van servir per agafar el ritme de cara a la temporada on podem destacar el resultat de 77 punts FIS de Pol Aguilà essent el millor resultat de la seva carrera esportiva com a juvenil fins aquell moment.

El segon bloc va tenir lloc a la Molina amb els dos slaloms FIS del memorial Albert Pardo on van correr Mireia Vazquez (fceh), Martina Krattli (fceh) Marta Jimenez, Elsa Sastre i Isabel Fernandez en noies i Pol Aguilà, Joan Berney, Guillem Solé, Jan Isern i Arnau Casellas (fceh).   Es va veure una cursa amb un alt nivell ja que van assistir corredors del equip estatal espanyol (rfedi) i del equip andorrà (fae) elevant així el grau de dificultat per assolir un bon resultat. Cal destacar els dos podis de Joan berney, acabant els dos dies en la tercera posició en la categoria de ciutadans, amb un resultat de 105 punts que també és el seu millor resultat en slalom com a juvenil i el resultat de 67 punts fis de l’ Arnau Casellas.img-20171230-wa0019

Després d’ un llarg bloc d’entrenaments al Pas de la Casa durant els dies festius va ser L’ hora de desplaçar-se a les competicions a les estacions franceses de Font Romeu i Les Angles on ja va assistir pràcticament tot l’equip de juvenils del GRANUEC; es va disputar un eslàlom nocturn a Pyrenees 2000, un gegant a Font Romeu i un gegant i un eslàlom a Les Angles, 4 competicions molt exigents pel que va ser la climatologia i els problemes tècnics de la cursa que van causar que s’allarguéssin molt els dies provocant aixi un cansanci extra en els corredors. Els resultats a destacar pels nostres corredors son un 3r i 4t lloc de la Mireia Vazquez i la Marta Jimenez respectivament, una 2a posició que també sumava la Mireia al gegant de Font Romeu i pel que fa als nois un bon gegant a Les Angles va fer puntuar 55 punts fis al Arnau Casellas i 72 punts per al Pol Aguilà, mentre que el Joan Berney feia el seu millor resultat en el gegant de Font Romeu baixant per primera vegada dels 100  amb un resultat de 99 punts fis.

Tots assolint resultats que els ajudaran a agafar confiança juntament amb els entrenaments que estem realitzant de cara a les seguents curses al Pas de la Casa.