Últims estatges de pretemporada a STUBAI, Àustria – Octubre 2018

stubai-2018

Entrem a la recta final de la pretemporada 2018 i només queden els dos últims estatges de pretemporada del club a la Glacera de Stubai, Àustria, on estarem allotjats al poble de Neustift situat a la mateixa vall de Stubai.

Ja és el tercer any que el club va a Stubai a finalitzar la pretemporada en el mes d’octubre, on les condicions i les possibilitats que ens ofereix l’estació austríaca són ideals pel treball tècnic que sestà buscant en aquesta època. Llegir més »

Derby ciutadans, campionats d’Espanya junior

Juvenils 13 març 2018
grup

Entrem en l’últim mes de competició això vol dir que arriben els diferents campionats nacionals, aquest cop va ser el torn dels U18/U21 amb els campionats d’Espanya Junior disputats el darrer cap de setmana dies 10 i 11 de març.

Degut a les condicions meteorològiques i al mal estat de la neu es va cancelar la prova de gegant programada pel dissabte, després de que el jurat decidís que podria ser perillós per als esportistes. Per tant les opcions a medalla quedarien reduides al eslàlom de diumenge.

El GRANUEC va repetir una bona assistencia amb casi tots els seus corredors, Isabel Fernandez, Martina krattli (fceh), Elsa Sastre, Sofia Sastre, Mariona Turu, Norma Ugas i Ivet Valencia Pol Aguila, Joan Berney, Guillem Solé i Gorka Vinuesa.

L’eslàlom va començar com no es habitual amb els nois, aprofitant la duresa de la neu, el Gorka el Joan i el Guillem van aconseguir arribar, aquests dos últims entre els 30 primers aconseguint així la inversió per a la segona maniga i posisionant-se molt bé de cara a les posicions de podi. La segona maniga no va ser tan bona per el guillem ja que tot hi arribar els fallos li van fer perdre molt de temps, Per contra el Gorka i el Berney si que van aconseguir realitzar una bona baixada, el primer aconseguint els seus primers punts de slalom i pel Segon, el Joan a menys de dos segons de maniga del guanyador de la prova Aingueru Garay (RFEDI) acabant com a tercer en la categoria ciutadans i aconseguint remontar fins a la medalla d’or en la seva categoria, per tant campió d’espanya U18 en eslàlom, també rebaixant els seus punts de slalom (87,65).berney-def

Les noies també van realitzar una molt bona primera maniga on la Isa, la Martina i la Norma van aconseguir entrar entre les 30 primeres i per tant aconseguir la inversió per la segona, la Elsa, la ivet i la mariona es van quedar a tocar tot i realitzar una bona maniga. La segona en general els errors es van pagar cars perdent posicions respecte la primera maniga, tot i així són resultats que ens deixen la moral alta per encara les següents carreres.

 

 

 

 

Pretemporada 2017/2018 – Stubai

Infantils Juvenils Notícies 9 octubre 2017
stubai-oct-17

9 corredors granuecaires formen el grup d’esquiadors que estan entrenant del 6 al 15 d’octubre a l’estació asutríaca de Stubai on podran seguir amb la progresió tècnica dins la gran oferta de pretemporada proposada del club.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20 21   »