Ja hem començat amb el grup de Tecnificació GRANUEC

tecnificacio-2018

Un any més el club ofereix la possibilitat de fer un esquí estudi per les categories U14 i U16, és la Tecnificació GRANUEC que és dur a terme durant els mesos d’hivern amb la col·laboració de l’Àgora International School Andorra. El passat dia 10 de desembre vam començar la part de l’hivern d’aquest programa.

Aquesta és la 5a temporada que el club col·labora amb l’Àgora International School Andorra, ubicat a l’Aldosa, per dur a terme l’exitós programa de Tecnificació GRANUEC que tants bons resultats ens ha portat durant els darrers anys.

El passat dia 9 de desembre, els 8 integrants d’aquest grup es van incorporar a la residència de l’Àgora i van començar la part del programa de l’hivern. Durant la pretemporada ja han estat fent estatges a la neu a Les Deus Alpes (França), Passo Stelvio (Itàlia) i Stubai (Àustria) i han seguit un programa de preparació física.

Durant l’estança a l’Àgora, els integrants del grup compaginaran els estudis amb els entrenaments tècnics, les curses, la preparació física i tindran un seguiment mèdic. Aquest programa comença el dia 10 de desembre i finalitza el dia 12 d’abril just abans de la Setmana Santa.

img_7090

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *