Fase Apertura Copa Espanya U16 – Xanadú

DCIM100GOPRO

El cap de setmana del 17 i 18 de novembre, va començar la Copa Espanya Audi U16 amb la Fase d’Apertura d’aquesta i que es va disputar a Madrid SnowZone amb molt bons resultats dels corredors del GRANUEC.

El dissabte es va disputar una prova de gegant (GS) a dos mànigues classificatòria pel paral·lel del diumenge en la que els més de 100 inscrits van lluitar per entrar entre les 32 millors dones i els 32 homes més ràpids, Aquests es van classificar pel paral·lel del diumenge on es jugaven el pòdium de la cursa.

Per part del GRANUEC van participar a la classificatòria 6 corredors i els 6 es van classificar entre els 32 que van disputar el paral·lel del diumenge amb molt bons resultats, destacant en la classificatòria de dissabte la primera posició de l’Aniol Torres, el tercer lloc del Nico Nesweda i el 5è lloc del Pau Valle i en el paral·lel de diumenge la segona posició de l’Aniol Torres, el 4t lloc del Nico Nesweda i el 5è lloc del Pau Valle. També van participar la Bruna Sua i la Georgina Capdevila en noies i el Conrad Sastre en nois.

R E S U L T A T S:

Resultats Classificatoria Dames
Resultats Classificatoria Homes
Resultats Paral·lel Dames i Homes
Punts Copa ESP U16 Dames
Punts Copa ESP U16 Homes
Classificació per Clubs Copa ESP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *