Campionats d’Espanya ciutadans

img-20180306-wa0014

Els darrers dies 3 i 4 de març es va celebrar el XXII Top Caei a l’estació de Baqueira Beret coincidint amb el campionat d’Espanya en la categoria de ciutadans, en les disciplines tècniques de gegant i eslàlom. També van ser les primeres proves puntuables per a la copa d’Espanya de ciutadans, després de la cancelació del trofeu Fransesc Viladomat, i puntuables per a la CIT Arnold Lunn World Cup (CITWC).

El GRANUEC va tenir una bona partcicipació amb un total de 9 corredors, Joan Berney, Guillem Solé, Pol Aguila, Jan Isern, Gorka Vinuesa, Marta Jimenez, Isabel Fernandez, Ivet Valencia i Sofia Sastre. Amb un total de dos podis.

El dissabte es va disputar la prova de gegant amb dos manigues exigents de més d’un minut, en la categoria femenina la Marta Jimenez va aconseguir posicionar-se en la 3a posició absoluta i 1a ciutadana després de la primera maniga, tot i que un error la va deixar fora de la competició a la segona maniga. Només la Ivet Valencia va aconseguir puntuar, 14 punts per a la copa Espanya.

Amb els nois tot i no aconseguir estar entre les medalles, el Joan Berney, Jan Isern i Guillem Solé van fer un gran resultat amb un 4t, 5è i 6è lloc respectivament que els deixava a tocar del podi i que feia rebaixar els punts fis del Joan (81.77) i del Jan (107.55).

Pel que fa al slalom del diumenge van ser dues de les nostres noies les que van finalitzar el slalom i van puntuar per a la copa espanya de ciutadans, la Isa Fernandez amb 24 punts i la Sofia Sastre amb 13 punts. Malauradament, hem de lamentar una forta lesió a la mà de la Marta Jimenez que la deixa fora de competició per la resta de la temporada després de una molt bona feina que ha realitzat durant tot l’any.

Finalment van arribar les medalles al slalom masculí després d’una pista també molt exigent amb condicions irregulars. L’or va ser per al Pol Aguila i el bronze de Joan berney, El Jan Isern es va quedar ben aprop amb la seva 4a posició, tot i que tots tres van aconseguir baixar els punts fis 72.78 punts, 88.90 punts i 94.39 punts respectivament, Tambe van sumar més punts per a la copa Espanya cit que deixa al Joan amb la segona posició provisional i al pol i el jan 4t i 5è respectivament.screenshot_20180306-135847

Per tots son resultats que ens donen una gran motivació per encarar l’últim mes on trobem les competicions més importants i on esperem assolir uns grans resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *