ENTRENAMENT PURISSIMA. 5-11/DESEMBRE

Alevins 4 desembre 2016

 

img_6673

HOLA ALEVINS!!!

Durant aquests dies de la Puríssima intentarem fer molta feina de técnica base però buscant també divertir-nos esquiant. si la estacio ens deixa i ho creiem convenient pot ser que a final de setmana comencem a passar algunes referencies tot i que ara mateix no es la nostre prioritat. També intentarem fer un dia de preparació física a les tardes.

De moment la recomenació dels entrenadors continua sent NO portar esquís nous, hem de tenir en compte que l’estat de pistes encara no és l’òptim i que aquests dies hem ratllat alguns esquís. La decisió final, es clar, cau sobre els pares i nens

També demanem puntualitat. L’horari d’aquesta setmana será de 8h45 a 14h00, es molt important la puntualitat per tal de que els nens puguin fer un bon escalfament abans de començar l’entrenament.

Reunió pares U10 i U12

El dijous dia 8 de desembre farem una reunió amb tots els pares a pistes per explicar el funcionament del grup U10-12 i per resoldre totes les preguntes que tingueu. La reunió encara no sabem a on la farem, pero segurament serà al bar de costa rodona al voltant de les 13 h 30 (confirmarem horari i lloc dies abans per whatsapp). Important l’assistència de tots els pares.

Activitat conjunta preparació fisica

El dissabte dia 10 de desembre per la tarda farem ACTIVITAT CONJUNTA de preparació fisica (circuits d’agilitat i coordinació). Es important l’asistencia de tots els nens. Serà sobre les 16h30 a llivia, pero confirmarem hora i lloc per whats app

Programa de la setmana
DILLUNS 5/12 – Dia extra esqui lliure GS. Recomanem que els nens portin esmorzar a la butxaca doncs intentarem anar fins a soldeu.
DIMARTS 6/12 – esquí lliure i técnica base GS
DIMECRES 7/12 – Dia extra  esquí lliure GS. Recomanem que els nens portin esmorzar a la butxaca doncs intentarem anar fins a soldeu.
DIJOUS 8/12 – esquí lliure i técnica base GS
DIVENDRES 9/12 – esquí lliure i técnica base GS
DISSABTE 10/12 – esquí lliure i técnica base GS. Si podem i convé passarem alguna referencia.                                                                                                                              DIUMENGE 11/12 – esquí lliure i técnica base GS. Si podem i convé passarem alguna referencia

Els dies dilluns 5 i dimecres 7 són dies extres i us heu d’apuntar a través del formulari:

Entrenaments extra 2016-2017

Recordeu que també tenim servei de furgoneta per pujar de Puigcerdà al Pas de la Casa, Us deixo el formulari per tal d’apuntar-vos si en necessiteu:

Furgonetes 2016-2017

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *